Gezond gewichttherapie

Gezond gewichttherapie

Je gewicht beheersen is voor vele mensen een moeilijke opgave, ook ik heb er mee te kampen gehad, en omdat ik weet hoe moeilijk het is om op het goede gewicht te komen en te blijven staan, kan ik u ook goed begeleiden in uw zoektocht naar het juiste gewicht en de beste leefomstandigheden.

Hoe ga ik dit dan doen. Samen kijken we naar de dieper onderliggende oorzaken van uw over of ondergewicht, door deze oorzaken aan te pakken zul je merken dat je gewichts beheersing ineens wel lukt.

Heel belangrijk is dat je het best bij u passende gewichtsbeheersingsprogramma uitzoekt, dit kan via een dieëtiste, een dieet programma van bijvoorbeeld de waithwatchers, het Sonja Bakker dieet, Herbalife en nog veel meer programma's die u kunnen ondersteunen in uw zoektocht naar een goede gewichtsbeheersing.

Hoe kan dit verder in zijn werk gaan; individueel kun je een afspraak maken en werk ik met je door je te begeleiden in jou zoektocht. Ook geef ik vanaf het moment dat er een groepje van tenminste 4 personen zich opgegeven hebben, maandelijks een jaartraining waarin je 10 maanden lang iedere maand bijeenkomt en samen bekijkt waar je tegenaan loopt, wat je weerstanden zijn en innerlijke overtuigingen.